El XIV Trofeu Mestres de la Pilota reunirà en el Trinquet Pelayo als 12 millors jugadors de la temporada

La Sala de Conferències del Complex Esportiu Cultural Petxina ha acollit este dimecres la presentació de la XIV edició del ‘Trofeu Mestres de la Pilota’ en la modalitat d’escala i corda, que organitza la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Fundació per la Pilota Valenciana i la Federació de Pilota Valenciana.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, al costat del president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan.

A més a més, s’ha presentat tant el cartell de la competició com els 12 jugadors que conformen els 4 equips que el pròxim dia 9 de desembre disputaran les dues semifinals del campionat en el Trinquet Pelayo de València.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha volgut posar l’accent en la importància d’este esport i este esdeveniment per a la ciutat de València: “En un any tan complicat com este, estem molt orgullosos de poder celebrar este torneig, encara que siga a porta tancada, que reuneix anualment els millors pilotaris del nostre territori en un lloc tan emblemàtic com el Trinquet Pelayo, que per a nosaltres és la ‘catedral’ d’este esport”.

El president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya, ha volgut felicitar els 12 jugadors que a partir del dia 9 es disputaran este campionat i ha volgut ressaltar de celebrar el trofeu en un any com este: “Els que estan hui ací han sigut els més regulars durant tot l’any, amb dificultats o no, però han guanyat partides i han sigut finalistes, amb el que per a nosaltres és importantíssim aconseguir tindre i mantenir este trofeu dins del calendari esportiu”.

D’altra banda, José Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana, ha ressaltat també el paper del trofeu per a la ciutat de València: “Este trofeu és sense cap dubte el més important per a la nostra ciutat, ja que reuneix anualment els millors jugadors. Per això hem de fer el possible per a continuar gaudint de les millors partides any rere any”.

Els millors pilotaris se citaran en la final del 12 de desembre

La primera semifinal del pròxim dia 9 en el Trinquet Pelayo la disputaran Puchol II, Javi i Santi contra l’equip format per Giner, Jesús i Pere, mentre que la segona semifinal confrontarà a l’equip format per Pere Roc II, Tomàs II i Guillermo contra Marc, Félix i Nacho.
Els dos equips guanyadors es disputaran el ‘Trofeu Mestres de la Pilota’ el 12 de desembre en el mateix Trinquet Pelayo.

Raspall

Quant al ‘Trofeu Mestres de la Pilota’ de la modalitat de raspall, que es va disputar per primera vegada en la temporada anterior per iniciativa de la Fundació per la Pilota Valenciana, el mateix està en procés d’elaboració mancant concretar les dates de les tres partides.

La previsió del calendari ha tornat a variar recentment per les mesures de la lluita contra la propagació de la Covid-19 i per contratemps com l’ajornament de la final del Campionat Individual Bankia d’escala i corda, de manera que s’estan buscant les dates més apropiades per a la seua celebració.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.