El xocolate torrentino serà protagonista en la Fira Gastronòmica del Mediterrani

La ciutat de Torrent serà present en l’esdeveniment culinari, que congregarà a reconeguts professionals i empreses del sector del 12 al 14 de novembre en la Fira de Mostres

L’Ajuntament comptarà amb un estand on s’oferirà informació i una degustació de brioixos de xocolate torrentino

La ciutat de Torrent serà present en la Fira Gastronòmica del Mediterrani, també coneguda com a Gastrònoma, que se celebrarà del 12 al 14 de novembre en la Fira de Mostres de València. La delegació de Turisme de l’Ajuntament ha decidit portar el xocolate torrentino a aquest gran esdeveniment culinari, on tornaran a congregar-se prestigiosos professionals i empreses de l’àmbit nacional i internacional per a posar el focus sobre les principals tendències i novetats del sector.

“La Fira serà un gran aparador per a donar a conéixer al món el nostre producte més reconegut i amb major tradició. I una gran oportunitat de negoci per a les empreses de la localitat, que es dediquen a la fabricació de xocolate, amb gran passió, des de fa generacions” afirma el responsable de l’àrea, Aitor Sánchez. El regidor també explica que “comptarem amb un estand en el qual s’oferirà informació i una degustació de brioixos de xocolate torrentino perquè la gent puga experimentar de primera rage perquè aquest producte és tan especial”.

En aquesta línia, l’Ajuntament de Torrent també va participar el passat cap de setmana en la Fira de Turisme de L’Horta Sud celebrada a Quart de Poblet, situant, de nou, al xocolate com a protagonista. Aquestes actuacions de promoció del producte local es veuen complementades per la política de l’alcaldessa Amparo Folgado d’exercir d’ambaixadora del xocolate torrentino en els seus contactes amb representants d’altres institucions, als qui sempre obsequia amb una selecció dels millors productes de les empreses de Torrent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.