El XV Congrés del PP de la província de València se celebrarà dissabte que ve en el Palau de Congressos de la capital del Túria

La presidenta del Comité Organitzador del Congrés, Elena Bastidas, ha explicat que l’espai triat garanteix totes les mesures de seguretat necessàries
Està previst que membres de la direcció nacional del partit assistisquen a l’elecció del nou president provincial

La presidenta del XV Congrés del PP de la província de València, Elena Bastidas, ha anunciat que dissabte que ve se celebrarà el conclave provincial en el Palau de Congressos de la capital del Túria. L’elecció de l’espai permetrà «garantir totes les mesures de seguretat necessàries i assegurar la distància social i la protecció als assistents».

Les últimes determinacions del Consell en matèria de seguretat pels rebrots de COVID-19 «ja estan recollides en l’organització d’aquest congrés» pel que el Partit Popular complirà «escrupolosament» tots els requisits establits per a la celebració d’aquesta mena d’esdeveniments.

Bastidas ha manifestat que aquest congrés permetrà establir les bases d’un projecte «solgut» que permetrà al Partit Popular recuperar la força que sempre ha tingut en una «província clau per a la construcció del partit a nivell nacional i per a l’aplicació de les seues polítiques».

Al XV Congrés provincial –que tindrà com a lema «Junt@s som més grans»– està previst que diferents membres de la direcció nacional del partit assistisquen a la presentació i votació de la candidatura de Vicente Mompó com a president de la província de València.

També està confirmada la presència de càrrecs locals, provincials i autonòmics del partit que, com ha recordat Elena Bastidas, volen «abrigallar a les persones que eixiran triades d’aquest XV Congrés i que contribuiran a enfortir al partit amb vista al repte de recuperar les institucions en l’horitzó de 2023».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.