Els ajuntaments de la Ribera, l’Horta i València promouen actes pel 25N

Hui es commemora el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Per aquest motiu, les regidories d’igualtat dels diferents ajuntaments han dut a terme al llarg de la setmana actes, l’objectiu dels quals consisteix en reivindicar la importància d’este dia i mostrar el suport a la causa.

Així l’Ajuntament d’Alzira ha realitzat a les 11 del matí un acte a la porta de la casa consistorial. La regidora d’igualtat, Marina Mir, ha indicat que s’ha de treballar contra la violència de gènere els 365 dies i no només els dies assenyalats.

Pel que fa a Benimodo, el seu alcalde Francisco Teruel, indica que és necessari que totes les poblacions, grans i menudes, s’adherisquen a estos actes contra la violència masclista.

Pel que fa a Carlet, per la vesprada han organitzat una cursa en defensa de les dones, per mostrar-les el seu suport. L’alcaldessa Lola Navarro i la regidora d’igualtat Carla Cebrián indiquen l’impacte que aquest tipus d’actes tenen en la societat. 

Quant a l’Horta, altres localitats com Paiporta, Catarroja, Quart de Poblet o Xirivella també han volgut sumar-se a estos actes del 25 de novembre en defensa de la dona. 

Pel que fa a València, l’ajuntament també mostra la seua solidaritat en pro de les dones. Així, associacions de dones acudeixen per donar suport en la defensa de la lluita contra el nombre de morts de dones a mans de la seua parella.

Aquestos actes potencien i fomenten la igualtat i la no discriminació, a més de mostrar el rebuig a qualsevol tipus de violència exercida contra les dones. Tots els ajuntaments mostren, així, el seu compromís amb el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.