Els alumnes del Taller Municipal de Teatre celebren el final de curs

Sueca, 02/07/2015

Dones Estiueg 1Durant els dos últims caps de setmana, el Centre Muncipal Bernat i Baldoví ha acollit l’estrena de les obres que han preparat els alumnes del Taller Municipal de Teatre de Sueca. Es tractava de les mostres de final de curs del grup Jove, els quals van interpretar Dones, i del grup Adult, qui va posar en escena Estiueig.

El fet d’omplir la sala els huit dies de funció ha resultat tota una satisfacció per a estos actors i actrius amateurs que disfruten al màxim de la seua gran afició. Es dóna la circumstància que un dels integrants del grup Adult és, des de fa unes setmanes, el nou regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sueca. Per a Vicent Baldoví, “un dels pilars fonamentals dels pobles és la seua cultura, la riquesa de poder oferir als ciutadans allò que no es paga amb diners, un somriure, una emoció.Entre ells, podríem destacar la formació actoral que s’està oferint, des de fa molts anys, en el Taller Municipal de Teatre de Sueca”.

Al llarg del curs, els alumnes experimenten i coneixen els recursos corporals d’interpretació, així com les tècniques habituals del teatre. “És el tercer any que participe, i cada vegada estic més content de formar part d’este fantàstic grup, de viure experiències diferents. Des de la Regidoria de Cultura continuarem apostant pel teatre amateur i farem el que es puga per seguir amb el curs molts anys més. Com va dir Lorca: ‘Un poble que no cuida el seu teatre és un poble mort o moribund’, i en Sueca el teatre està més viu que mai”, conclou Baldoví.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.