Els bombers del Consorci rescaten una gosseta atrapada en un cau de Real

Final feliç per a una gosseta atrapat en un cau d’una zona rural de Real, on els bombers han realitzat un complex operatiu de rescat que es va ha iniciar a les 09.30 del matí del dimecres i va continuar fins a les 18.30 de la vesprada.

En l’operació de rescat, de vora 9 hores de durada, van intervindre els bombers del parc de

Silla, diversos comandaments de distints parcs del Consorci i la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes UREC del Consorci, especialitzada en situacions de recerca i rescat en llocs de difícil accessibilitat com ara les runes.

Sembla que la gosseta havia entrat en un xicotet cau a primeres hores del matí, resultant atrapada en ser un espai prou estret. Per poder rescatar-la, els efectius del Consorci van haver d’excavar una galeria d’uns 8 metres aproximadament de llarg, i suficientment ampla per a poder introduir-se diversos bombers al seu interior.

A més, s’hi van ajudar d’una càmera especialitzada en este tipus de recerca, que van permetre oferir als bombers una imatge de la gosseta en el punt exacte on esta s’hi trobava. Després de diversos intents i tot un dia de treball, els bombers van aconseguir rescatar-la i tornar-la sana i estalvia als seus propietaris.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.