Els bombers talen un dels pins de la pujada a l’Ermita de Godella per a evitar que suposara un perill per a la població

Una dotació del Parc de Bombers de Burjassot va talar anit un dels pins de la pujada de l’Ermita per a evitar que es precipitara després d’un avís d’un dels veïns de la zona residencial que va avisar que l’arbre es movia molt a conseqüència del fort vent i de les pluges de les últimes setmanes.

Una telefonada d’un veí a la Policia Local va alertar del perill que suscitava eixe pi després de les intenses i repetides pluges caigudes durant l’últim mes. Després de la notificació, la Policia Local va acordonar immediatament la zona per a garantir la seguretat.

Així, els agents van avisar a tots els titulars dels vehicles aparcats, van regular el trànsit, van senyalitzar la zona i van coordinar amb la dotació de bombers la tala de l’arbre que posava en perill la seguretat de la ciutadania.

Fernando Oliveros, regidor de Seguretat, ha explicat que es van prendre les decisions oportunes davant un perill: “Hem actuat de manera ràpida i efectiva davant l’avís d’un veí que va comprovar que el pi podia ser un perill per a Godella”.

“De nou, l’empresa de manteniment està realitzant una revisió de tots els arbres de la pujada a l’Ermita per a garantir que estan en perfecte estat i que no suposen un perill per a la ciutadania”, ha indicat el regidor de l’àrea.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia