Els carrers de Torrent es converteixen en les de Jerusalem el Dimecres Sant

Els carrers de Torrent es van convertir en les de Jerusalem el Dimecres Sant amb la Trobada entre Jesús i la Verònica

En una processó multitudinària en la plaça Bisbe Benlloch, organitzada per la Germanor de la Santa Faç i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent.

També amb la representació vivent de GTI Teatre de les Tres Caigudes de Jesús, que es va celebrar als carrers de l’Eixample, amb la Germanor del Diví Costat i la col·laboració del consistori.

La Setmana Santa de Torrent va viure anit una de les més prolífiques quant a trasllats i processons que va començar amb el Trasllat Penitencial del pas dels Set Paraules i el Crist del Perdó. A continuació, va tindre lloc la processó penitencial de les Negacions de Pedro, denominada la “Processó de les Torxes”.

A les 21 hores va donar inici el Trasllat processional del pas de Jesús de Medinaceli, portat a coll i amb una gran quantitat de devots que el van acompanyar fins a la Parròquia de Mont-Sión. Li van acompanyar les germanors de la Vora Cruz, la Crucifixió del Senyor i el Ecce-Homo.

La Reina de la Trobada, Mariola Garrido va assistir a la processó dels Fanals, amb el pas de Jesús davant el Sanedrín, que va ser portat a costal i els va acompanyar la banda de tambors i cornetes Mare Nostrum.

Les Germanors del Sant Sopar, Jesús Nazareno, Ntra. Sra. dels Dolores, el Sant Sepulcre i la Santa Faç van participar en la Trobada de la Verònica. Per part seua, la M.I. Germanor del Davallament de la Creu va celebrar l’exercici del Viacrucis pels carrers del barri de l’Ermita.

En la zona de l’Eixample, a les 22 hores es va iniciar el trasllat i representació vivent de les Tres Caigudes de Jesús, amb la germanor del Diví Costat i la representació va ser a càrrec de GTI Grup de Teatre.

A mitjanit, va ser la “processó de les cadenes”, el trasllat d’oració i penitència del pas de la Germanor de l’Oració en l’Hort i el Trasllat processional del Pas del Prendiment de Jesús, acompanyat de la Schola Gregoriana Laetentur, que va interpretar diversos motets al llarg de l’itinerari.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.