Els centres educatius de Catarroja s’apunten a la campanya “Anem al teatre”

«Es tracta d’una de les apostes culturals més multitudinàries i longeves. Per a la creació de nous públics en les arts escèniques» Assenyala el regidor d’Educació, José Antonio Cuberos

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Educació. Ha iniciat una de les seves apostes culturals i educatives més longeves amb la campanya ‘Anem al teatre’.

La iniciativa cultural acosta l’art interpretatiu a l’alumnat cada any reuneix en el TAC a la comunitat educativa d’Infantil des de 2 anys. Primària, ESO, Batxiller i EPA de la localitat.

Amb la nova edició de ‘Anem al teatre’ «volem fomentar la creació de nous públics en les arts escèniques. A través d’obres adaptades a les edats i integrant el teatre en la proposta pedagògica dels centres educatius». Explica el regidor d’Educació, José Antonio Cuberos.

El principal objectiu de ‘Anem al teatre’ és acostar el teatre professional a les noves generacions. Des d’una campanya intermunicipal en la qual enguany participen 23 pobles. La programació està coordinada pel personal tècnic i gestors culturals dels ajuntaments i a Catarroja s’organitza des del departament d’Educació.

La campanya es va iniciar el 16 d’abril

La campanya es va iniciar el 16 d’abril amb ‘Tata’ de la companyia Mira Rosana Projectes Teatrals per al públic infantil de 2 anys. ‘Croma’ de la companyia Horta Teatre, escrita i dirigida per la catarrogina Pau Pons, s’ha dirigit al segon cicle d’infantil i primer cicle de Primària.

Sherezade’ de Contratecho Producciones ha estat gaudida pel públic de tercer i quart de Primària. ‘La xiqueta que volia arribar a la pau’ per a l’alumnat de cinquè i sisè de Primària. ‘Bésame 2.0’ de la companyia de Pepa Cases Dansa teatre ha estat l’obra per a l’alumnat d’ESO, Batxiller i l’EPA.

La campanya 2024 de ‘Anem al teatre’ es va iniciar el passat 16 d’abril. Estarà en marxa en el TAC fins al 26 d’abril amb la participació de les escoletes infantils Xip i Xop. El parotet, Bubo, l’Escoleta de Maru, Alas Montessori. Mi primer cole, i les aules de dos anys del Vil·la Romana. Joan XXIII i San Antonio de Padua; i els centres Bertomeu Llorens. Jaume I el Conqueridor, Vil·la Romana, Joan XXIII, Larrodé, Paluzié, Sant Antonio de Padua I i II; i l’IES Berenguer Dalmau, Florida Secundària, i l’Escola per a Adults de Catarroja.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.