Els fallers i falleres de Torrent celebraran el ‘Mig Any Faller’

Les falles de Torrent organitzen un sopar de ‘germanor’ solidària amb activitats per a totes les edats en el Àgora de Parc Central el dissabte 3 de setembre

Després de dos anys d’espera, torna a Torrent un esdeveniment que reunirà a totes les comissions falleres de la ciutat en una vetlada plena d’activitats per a totes les edats, i que comptarà amb la participació de Junta Local i amb la presència de les Falleres Majors de Torrent, Ana Mora Miquel i Lorena González Andreu, i les seues corts d’honor.

Aquesta nova edició del ‘Mig Any Faller’ se celebrarà el primer dissabte de setembre en l’Àgora de Parc Central i arrancarà a les 18:00h amb activitats per als més xicotets. El sopar de ‘germanor’ tindrà lloc a les 21:30h i, a partir de les 23:30h, totes les falles de la ciutat podran gaudir d’una revetla amb l’actuació de l’Orquestra Badia.

Així mateix, cal esmentar que les falles organitzaran una rifa els beneficis recaptats de la qual, juntament amb els del sopar, es destinaran a fins solidaris.

Comenta la notícia