Els forns Bèrnia, Sant Bernat i Bria, grans premiats del VI Concurs de Reganyaes d’Alzira 

Els forns Bèrnia, Sant Bernat i Bria, grans premiats del VI Concurs de Reganyaes d’Alzira.

Una Plaça Major de gom a gom va acollir ahir una nova edició d’este concurs que posa en valor el dolç més típic d’Alzira. Enguany, han participat un total de 6 forns, tots alzirenys.

Així, la Pastisseria Bria va fer doblet en endur-se el tercer premi de la categoria tradicional, per un valor de 100€ i el premi de la categoria fusió, per un valor de 300€. Francisco José Bria, vicepresident del Gremi de Forners d’Alzira, assegurava que este reconeixement dona prestigi als forns i aconseguix que la gent s’acoste a comprar reganyà. 

Per la seua banda, el Forn Sant Bernat es va endur el segon premi a la reganyà tradicional, valorat en 150€. El forner José Manuel Sierra explicava així el secret per a una bona reganyà.

El primer premi en categoria tradicional d’este VI Concurs de Reganyaes, valorat en 300€, va anar a parar en mans de David Bernia, de Bernia Forn i Pastisseria, que feia un reconeixement públic a tot el seu equip. 

Finalment, en la categoria amateur, Rosa Ontivero ha sigut l’afortunada gràcies a la seua reinterpretació de la reganyà. A la VI edició d’este concurs s’han presentat 16 reganyaes, 6 tradicionals, 5 fusió i 5 amateur. Totes elles van poder ser degustades pel públic assistent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.