Els majors de Catarroja s’apunten a les noves tecnologies

«Apostem per una programació diversa des de l’Aula Sénior», explica el vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó

L’Aula Sènior de Catarroja, l’espai formatiu i lúdic de la regidoria dels Majors de Catarroja aposta per una programació diversa que inclou activitats lúdiques i formatives d’envelliment actiu destinades a la població gran.

Dintre de la formació «oferim un ventall de cursos i tallers de noves tecnologies perquè són ferramentes fonamentals per entendre l’actualitat». Explica el vicealcalde i responsable de Persones Majors, Jesús Monzó.

Un curs de “Com fer un Pòdcast” amb Alba Tortajada i Javier Sancho, o “Connectar riscos i oportunitats a les xarxes socials”. Impartit per la UPCCA, són dues de les ofertes formatives que s’han realitzat en aquest àmbit. També “La comèdia cinematogràfica. Taller de cinema i escriptura” de Javi Alfonso, s’inclou en la programació.

Al mes de desembre s’iniciarà el curs d’alimentació saludable. Amb consells de l’expert culinari Antonio Carrión. «Una altra de les potes que des de la regidoria estem impulsant que és l’embelliment actiu a través de la salut», comenta Jesús Monzó. En aquest sentit, cal recordar que també estan en marxa les activitats de “Ball en línia”, “Musicoterapia” i “Zumba”.

«Estem preparant una nova oferta formativa i lúdica per al pròxim trimestre. Amb les aportacions de les persones usuàries per aconseguir una programació que abaste totes les necessitats i inquietuds de la gent gran de Catarroja», explica Monzó.

En la programació de l’Aula Sènior de l’últim trimestre de 2023, des del departament de Benestar Social i a través de l’àrea. Ha comptat també amb el curs d’Autoestima i Apoderament personal a càrrec de la psicòloga Rosa Martínez.

El vicealcalde i responsable de Persones Majors, Jesús Monzó, recorda que «tots els tallers han despertat un gran interés, i continuarem treballant per a oferir activitats d’envelliment actiu, salut, cultura i oci per a obtenir tots els gustos i necessitats de les persones majors assistents al programa».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.