Els més joves de Godella aprenen sobre biodiversitat i el mosquit tigre

Les xiquetes i xiquets de Godella continuen coneixent més sobre biodiversitat i el mosquit tigre amb les diferents xarrades i activitats que s’estan realitzant en les últimes setmanes.

L’àrea de Medi Ambient, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Joventut i Infància, ha creat una campanya per a donar difusió de la importància de conéixer la biodiversitat que existeix en la naturalesa i en el nostre entorn més pròxim.

De fet, durant l’activitat que va acostar el món dels rèptils, Carlos Martínez va oferir el seu coneixement als més joves del municipi tant en la xarrada del mes passat amb l’alumnat del CEIP El Barranquet com en la jornada amb els participants de l’Escola d’Estiu celebrada hui.

Jocs, preguntes, respostes, manualitats temàtiques i sorpreses han permés lluitar contra les pors i prejudicis en les futures generacions així com la importància de cuidar i respectar la vida en totes les seues formes.

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, i Fernando Oliveros, regidor de Medi Ambient, han participat hui en l’activitat planificada en col·laboració per l’empresa Anticimex i la regidoria.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.