Els municipis en risc de despoblació, protagonistes en Fitur a través de la Diputació de València

La Diputació de València ha celebrat un any més el Dia de la Província en Fitur en la jornada inaugural de la Fira Internacional de Turisme de Madrid.

Una jornada on els municipis en risc de despoblació han cobrat especial protagonisme. Gràcies a Fem Poble, el programa impulsat en 2022 per les àrees provincials de Turisme i Desenvolupament Rural.

Fem Poble s’ha posat en marxa amb la intenció d’activar la col·laboració públic-privada per a dinamitzar turísticament estes poblacions. En només uns mesos, s’han adherit 50 localitats i quatre mancomunitats.

València Turisme acudix a Fitur al costat dels ajuntaments. Amb una oferta diversificada, amb els principals destins destins per potencial turístic i capacitat d’allotjament. Com a co-expositors i un ampli programa de presentacions, activitats, demostracions i degustacions vinculades a productes turístics propis d’una trentena de municipis valencians.

La Diputació no sols ajudarà a difondre el reclam turístic del port de Gandia, les banderes blaves de Cullera o el patrimoni cultural de Sagunt, entre altres productes. Sinó que obrirà nous mercats per a estes i altres.

Estes seran les accions destacades de la Diputació i els municipis valencians en Fitur, al costat d’una interminable llista de presentacions i degustacions d’experiències i productes locals de municipis i comarques, des de la Cordà de Paterna al Concurs de Paella de Sueca o l’arròs en fesols i naps de Catadau. No faltaran la música de Llíria i la ceràmica de Manises, amb el seu espai reservat com a ciutats creatives de la Unesco.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.