Els municipis valencians poden presentar ja els seus projectes del nou Pla Obert de la Diputació

Els 264 ajuntaments beneficiaris del Pla Obert d’Inversions de la Diputació de València poden presentar des d’este divendres els seus projectes.

En un programa que compta amb una assignació sense precedents de 340 milions d’euros per als municipis i 10 milions addicionals per a les mancomunitats.

Aquest pla, que s’estén al llarg de quatre anys, representa una iniciativa clau per impulsar el desenvolupament local en la província.

La vicepresidenta primera i responsable de Cooperació Municipal, Natàlia Enguix, destaca que aquesta duració estesa del pla dona als alcaldes i alcaldesses el temps necessari per reflexionar, 

Una de les principals novetats del Pla Obert és el seu enfocament en millorar l’execució dels projectes municipals perquè els municipis no hagen de renunciar a ajudes ni retornar fons no utilitzats.

A més, s’ha modificat lleugerament la fórmula de repartiment, donant major pes a la població en l’assignació de recursos, i s’han inclòs incentius per a projectes que promoguen millores en àrees clau com el cicle integral de l’aigua, espais verds, instal·lacions esportives i projectes urbanístics amb perspectiva de gènere.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.