Els nous vehicles de la Policia Local de Sueca disposaran de desfibril·ladors i rètols lluminosos informatius

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha adquirit a través del sistema rènting dos nous vehicles per a la Policia Local a fi de facilitar i optimitzar la labor diària dels i les agents.

L’Ajuntament de Sueca és el primer a disposar del nou model Kuga de la marca Ford en la flota de la seua Policia Local.

Els nous vehicles oferixen majors prestacions en estar dotats de nous serveis, com ara un desfibril·lador, una de les nostres exigències pensant sempre en el benestar de la ciutadania i a salvaguardar la seua integritat física. A més, disposen també d’etilòmetres que facilitaran considerablement la funció de la policia local”, ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Noelia Benedito

L’Ajuntament de Sueca és el primer a disposar del nou model Kuga de la marca Ford en la flota de la seua Policia Local. A més de desfibril·lador i etilòmetre, disposaran també d’un sistema nou lluminós que servirà per a informar i advertir a la resta de conductors sobre la presència policial i el motiu a fi d’evitar accidents.

Els nous vehicles, que estem segurs donaran molt bon resultat, constituïxen una aposta més per la modernització de la Policia i per prestar un bon servei a la ciutadania. El nostre objectiu és que la població se senta segura i que dispose d’un servei de qualitat, eficient i amb uns mitjans adequats al segle XXI”, ha explicat Benedito. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.