Els Poblats Marítims acullen, este diumenge, la Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana”

La competició tindrà lloc el 14 d’abril, de 9 a 10.15 hores, amb un recorregut de 6,3 quilòmetres

Es podrà arribar a l’eixida de la carrera amb les línies 4, 19, 30, 92 i 95 de l’EMT

Els talls al trànsit per a albergar el recorregut de la prova es realitzaran a partir de les 8.45 hores

La Carrera de la Dona Central Llechera Asturiana tindrà lloc el diumenge 14 d’abril, de 9 a 10.15 hores, amb un recorregut de 6,3 quilòmetres. L’eixida serà des de l’avinguda Enginyer Manuel Soto i la meta estarà en el Passeig Marítim. On s’han previst una sèrie d’activitats esportives paral·leles fins a les 12 hores.

L’eixida es farà des de l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, enfront dels Coberts de la Marina de València. Per a continuar per Joan Verdeguer, avinguda de les Balears, carrer de Menorca, Eivissa, Serradora, Marí Blas de Lezo, Lluís Peixó, avinguda dels Tarongers, Sèquia de la Cadena i Josep Ballester Gozalvo fins al Passeig Marítim (a 100 metres de l’explanada de l’Hotel de les Arenes).

El muntatge de l’eixida a l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto s’iniciarà sobre les 6.30 hores, mentre que els talls al trànsit per tal d’albergar el recorregut de la prova es faran a partir de les 8.45 hores.

Restriccions a l’estacionament

Estarà prohibit estacionar al carrer de Josep Ballester Gozalvo, en el carril més pròxim al Passeig Marítim, entre Sèquia de la Cadena i la façana de l’Hospital Malva-rosa, des de les 22 hores del dissabte fins a les 10 hores del diumenge.

EMT València

Amb motiu de la Carrera de la Dona d’este diumenge, entre l’Av. de l’Enginyer Manuel Soto i la Platja de les Arenes, EMT València ha planificat noves rutes en un total de 10 línies. Es pot arribar a l’eixida de la carrera amb les línies 4, 19, 30, 92 y 95. I les línies 19, 31, 92, 93, 98 i 99 acosten a la ciutadania fins a la meta. Tota la informació pot consultar-se en la secció “Última Hora” del web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.