Els populars alzirenys denuncien la insalubritat sanitària en el barri dels Barraques

El partit popular alerta de la infestació de rates de gran grandària, paneroles, fins i tot picades de puces en la zona de jocs infantils.

Els veïns dels Barraques estan preocupats per la desídia sanitària que reben de l’alcalde. En diverses ocasions han denunciat aquests fets a les autoritats municipals sense que es resolga res ni s’haja intentat cap pla per a evitar-ho.

Els mateixos veïns, granera en mà han de lluitar contra les rates que ja apareixen a les cases, fins i tot en la banyera, i la resta d’insectes.

Els populars demanen al departament de sanitat que actue davant aquest caos que afecta la seguretat dels xiquets i adults que, veuen com es cuida i inverteix més en el llit del riu que en el mateix barri que forma part del nucli urbà. No és que siga un problema sol aquest barri encara que és cert que en aquesta zona l’abandó és major però en zones com l’Av. Sants Patrons també podem trobar rates mortes en les voreres o creuant d’un costat a un altre.

Des del PP no comprenen l’abandó que el govern alzireño de PSOE-Compromís sotmet a aquests ciutadans de ple dret, com si es tractara d’un llogaret, i no el barri històric que és.

Comenta la notícia