Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira presenten nou format i imatge

El Gran Teatre d’Alzira ha acollit la presentació de la 36a edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Enguany arriben amb imatge renovada, nova ubicació i una dotació econòmica total de 72.000 euros.

En una gala conduïda per l’actriu, còmica i presentadora Maria Juan, amb la participació d’artistes com Andreu Valor, Mireia Vives, Noèlia Pérez o Niuss, els premis 2024 es traslladen al Gran Teatre amb l’objectiu d’apropar i modernitzar una cita ja consolidada a la ciutat. Així mateix, enguany el sopar posterior es trasllada a La Gallera.

Els Premis Literaris renoven a més la seua marca amb un disseny desenvolupat per l’estudi alzireny Símbols, que pretén donar més protagonisme a la ciutat. Un nou format, en definitiva, que busca la implicació de la ciutat i dels pobles de la comarca. 

Una altra de les novetats destacades enguany és que tots els veredictes es faran públics la mateixa nit del lliurament dels guardons, el 8 de novembre. Uns premis que arriben acompanyats d’un mes de jornades culturals i literàries, emmarcades enguany al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.

Entre els col·laboradors habituals dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, l’Ajuntament d’Alzira, la Conselleria d’Educació, Edicions Bromera, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la UNED, Aigües de València, el Consorci Ribera i Valldigna o la Universitat de València, que patrocina el Premi Europeu de Divulgació Científica, que enguany arriba a la seua 30a edició amb una dotació de 12.000 euros. Cal destacar la incorporació

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.