Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira se celebren el 10 de novembre

Hui s’ha presentat en roda de premsa la nova edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, al Saló Noble de l’Ajuntament de la ciutat.

Al que han assistit l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, el regidor de Cultura, Israel Pérez, Josep Gregori, President de Bromera, Paqui Momparler, Presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta, Voro Montañana, President en funcions del Consorci Ribera-Valldigna i José David Torres, Secretari de la UNED València, a més d’altres representants de patrocinadors i col·laboracions en els Premis.

A la roda de premsa s’ha informat de totes les activitats programades, com a tret d’eixida abans de la celebració de la gal·la, que se celebrarà el 10 de novembre de 2023, que estan dividides en tres vesans: conferències, jornades culturals que inclouen teatre, música, lectura, xerrades… i la pròpia gal·la del dia 10 de novembre.

Així ho han explicat tant l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez que ha posat en valor la celebració i continuitat dels premis, i el regidor de Cultura Israel Pérez, qui s’estrena com a responsable de l’àrea en aquesta legislatura.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.