Els propietaris d’habitatges en el Bloc de Portuaris en el Cabanyal-Canyamelar podran ser reallotjats en un nou edifici que es construirà al carrer Drassanes

Sandra Gómez acorda amb els veïns l’enderrocament de Blocs Portuaris i la construcció, en el seu lloc, d’un nou edifici de 144 habitatges de tres altures

Els propietaris d’habitatges en el Bloc de Portuaris en el Cabanyal-Canyamelar podran ser reallotjats en un nou edifici que es construirà al carrer Drassanes, segons ha anunciat hui la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez. Es tracta d’una actuació acordada amb els veïns i veïnes d’este bloc amb els qui ha mantingut una reunió per videoconferència este mateix matí.

Sandra Gómez ha precisat que d’acord amb això, l’actual bloc es derrocarà i en el seu lloc es construirà un nou edifici de 144 habitatges de promoció pública en règim de lloguer assequible. Es distribuiran en quatre blocs, de planta baixa amb dues altures. D’esta manera, ha destacat que és recuperar també “la tipologia d’habitatge característic de la zona la platja de València” i es “alliberarà espai per a situar horts urbans”, que també era una altra reivindicació veïnal per al Pla del Cabanyal-Canyamelar.

A més, els propietaris dels habitatges tindran l’opció de reallotjar-se en el nou edifici que es construirà en el solar comprés als carrers Drassanes- Vicent Guillot- Tío Botet –Eugenia Vinyes. “Hem tancat una de les qüestions més importants que teníem pendents en el Pla del Cabanyal-Canyamelar”, ha assenyalat i ha explicat que la decisió de traslladar l’edificació a Drassanes és una resposta a l’al·legació al pla en la qual els veïns demanaven “no eixir del seu actual àmbit en el qual han viscut sempre”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.