Els séniors de Catarroja són protagonistes del “Mes del cinema”

Dintre de les activitats del mes d’abril també se celebrarà unes activitats intergeneracionals de catxirulos «lligada a les celebracions pasqüeres arrelades en la localitat», explica el vicealcalde i responsable de Persones Majors, Jesús Monzó

La regidoria de Persones Majors de Catarroja ha presentat la programació sénior del mes d’abril al voltant del cinema

La regidoria de Persones Majors de Catarroja ha presentat la programació sénior del mes d’abril al voltant del cinema, amb una formació específica per a convertir als majors en protagonistes de pel·lícula amb un «Taller de llenguatge cinematogràfic», a càrrec de Ramón Alfonso, i de «Música en el cinema», per Elvira Albiñana.

També, en la programació mes d’abril, es celebrarà el taller de “Crea el teu catxirulo“, una activitat intergeneracional que se celebrarà el 13 d’abril de 10 a 12 hores en la plaça de la Llotgeta «per mantenir la tradició pasqüera d’envolar el catxirulo amb la transmissió del costum entre les persones majors i joves», explica el vicealcalde de Catarroja i responsable de Persones majors, Jesús Monzó.

«Una altra novetat del curs és la reactivació de les excursions culturals», apunta el vicealcalde Jesús Monzó. L’eixida serà a Guadalest amb inscripció prèvia al número 674852412 i amb places limitades. El viatge és gratuït i el dinar va a càrrec de les persones participants.

Respecte de les activitats mensuals, continuarà les xerrades en Serveis Socials de “Tecnologia i xarxes” oferida per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), “Salut Psicoemocional” amb Rosa Martínez i el dijous 18 d’abril, a partir de les 10.00 hores, dintre de ‘Parlem de llei’ s’oferirà informació sobre les “Hipoteques invertides”.

Finalment, el dijous 25 se celebrarà un Cinefòrum amb Ramón Alfonso. El “Mes del cinema”, és la nova temàtica sénior després de ‘El mes de la mirada’, en març, ‘Mes de la Intel·ligència artificial’ al gener, i el ‘Mes de la paraula’ al febrer.

Finalment, es continuarà amb les activitats anuals de zumba, musicoteràpia i ball sènior. Les caminades seran els dimecres, a les 10.15 hores, amb eixida des de Serveis Socials, en l’avinguda de Jaume I, número 20.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.