Els tallers del IMCJB acomiaden el curs amb actuacions, exposicions i classes obertes

El final de curs arriba per als tallers de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Joventut amb un programa molt variat d’actuacions, exposicions i classes obertes que arrancaran el dimecres 23 de maig i tindran la seua culminació el divendres 15 de juny. Uns dies en els quals la dansa, els escacs, l’hip-hop i el funky, el teatre, les arts plàstiques, la guitarra i el ioga i la meditació van a inundar cada espai de la Casa de Cultura.

Els primers a obrir les seues portes al públic seran les i els alumnes del taller de teatre per a joves actors i els de el taller de teatre “Contínua l’espectacle” que el dimecres 23 i el divendres 25, a les 17 i a les 19 hores, respectivament, saltaran a l’escenari del saló d’actes de la Casa de Cultura.

Una partida d’escacs gegants, el dilluns 28 de maig a les 17 hores en la Plaça de la Casa de Cultura iniciarà les activitats de la setmana que continuaran amb el protagonisme de les Arts Plàstiques i la inauguració d’una gran exposició el dimarts 29 de maig a les 19 hores.

Ja entrats en el mes de juny, el dimarts 5 a les 19 hores, serà el moment de gaudir dels tallers de ioga i de meditació que passaran el testimoni, el dilluns 11 de juny a les 17:30 hores, a la classe oberta del taller de dansa dels xiquets de 3 a 6 anys que tindrà una segona classe oberta el 14 de juny, a la mateixa hora. Aquest mateix taller, però amb els xiquets de 7 a 10 anys realitzarà la seua classe oberta, el 12 de juny a les 17:30 hores.

La mostra del taller de guitarra serà el 13 de juny a les 17 hores i, per a finalitzar aquest intens programa protagonitzat pels tallers del IMCJB, el taller de funky i hip-hop realitzarà la seua classe el 15 de juny a les 17 hores.

Des del IMCJB s’obri als ciutadans i les ciutadanes la possibilitat, apostant per aquestes classes obertes i tallers, que coneguen la seua programació, que puguen veure tot el que s’aprèn al llarg de l’any i s’animen a formar part de la campanya de tallers 2018/2019.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.