Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil continuen treballant en la prevenció d’incendis

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Torrent continuen treballant en la prevenció d’incendis durant el període estival, des que el mes de juny passat s’iniciara la campanya *PREVIFOC, la qual finalitzarà el pròxim dia 12 d’octubre. Aquest dispositiu consisteix en la prevenció i extinció d’incendis en les diferents àrees del terme municipal, incidint principalment en la vigilància forestal de les zones boscoses, on les labors dels grups d’acció s’intensifiquen.
Així, la intervenció es realitza de manera permanent en horari de 8.00 a 21.00, amb patrulles de control que es desplacen al llarg del municipi per a fer aquestes tasques de vigilància, i sempre en estret contacte amb la Policia Local de Torrent i amb el punt d’observació i vigilància forestal de la Generalitat Valenciana situat en la Serra *Martés, de manera que les actuacions siguen el més coordinades, precises i ràpides possibles.
En aquest aspecte, la regidora de Seguretat, Inma *Amat, ha destacat “la importantíssima labor que desenvolupa l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, amb el seu esforç, compromís i professionalitat, aconseguint que la nostra ciutat siga més segura”.

Comenta la notícia