Els xiquets del Barri del Crist de Quart de Poblet i Aldaia s’ho passen en gran en els campaments municipals

Excursions a “Aqualandia” i a l’Illa de Tabarca, nit de Scape Room, ginkana aquàtica, tallers de pintura, zumba o bingo van ser algunes de les activitats realitzades

L’objectiu és potenciar l’autogestió personal, les relacions grupals, la formació i l’acció de voluntariat

Un total de 30 xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys han participat en el Campament organitzat per la Mancomunitat del Barri del Crist i per la Creu Roja juntament amb un equip de professionals i dotze voluntaris. Durant la seua estada en el municipi alacantí de Biar, els i les joves van poder gaudir d’un estiu replet d’activitats lúdiques i tallers.

El grup s’ho va passar en gran en l’excursió al parc aquàtic “Aqualandia”, en la visita a l’illa de Tabarca o en la nit de Scape Room. També van realitzar una ginkana aquàtica, tallers de pintura de samarretes, zumba o bingo.


Un dels objectius pels quals la Mancomunitat organitza aquest campament, en col·laboració amb altres institucions com l’IVAJ, és perquè els grups en situació psicosocial especial puguen gaudir de les vacances a través d’un projecte d’oci educatiu que engloba objectius específics com potenciar l’autogestió personal, la interrelació entre grups, fomentar l’acció de voluntariat, la inclusió social i atendre les seues necessitats soci-educatives i formatives.


A més, durant el mes de juliol més de 300 xiquets, xiquetes i adolescents del Barri del Crist van gaudir de les activitats d’estiu organitzades des de l’àrea de Cultura i Joventut. Un total de 110 joves van participar en el Campament multiaventura de Talayuelas i 140 en l’Escola d’estiu Infantil.

Comenta la notícia