Emoció a la ciutat d’Alzira a les festes de Moros i Cristians

Els carrers d’Alzira s’han omplit de ball i alegria per les festes de Moros i Cristians.

Unes festes carregades d’història i tradició que cada any acullen a més i més visitants.

Durant tres dies, veïns i veïnes han gaudit d’actes com les ambaixades, el sopar de germanor o l’entrada falsa. Una emocionant entrada falsa des de la redona de la Menina, situada al final de l’avinguda Sants Patrons, va portar als visitants fins a la impressionant plaça del Regne. 

I, per altra banda, el dissabte, la ciutat d’Alzira va continuar amb la Gran entrada de Mora i Cristiana, un dels moments més esperats. La desfilada va recórrer l’avinguda Luis Suñer, fins a la plaça del Mercat, enlluernant a tots amb els seus vestits i actuacions.

Alzirenys i alzirenyes, també han gaudit de celebracions com el dinar de germanor al campament fester, on els participants van compartir moments finals de convivència.

Després d’aquest dinar, els festers van dur a terme una entrega de premis a veïns de la localitat en homenatge al seu paper durant les celebracions. En aquests premis, es va reconéixer el treball de Ribera Televisió com a mitjà local de cobertura de les festes durant vint anys.

Amb aquestes festivitats plenes d’història, música i diversió, Alzira va concloure un emocionant cap de setmana que quedarà gravat en la memòria de tots els que van participar en aquesta celebració única.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.