Empreses de la comarca se sumen a la solidaritat paiportina donant 2.000 màscares al municipi

L’empresa Jesvy, situada en el Polígon de l’Alqueria de Moret, ha volgut tindre aquest gest solidari amb Paiporta i Picanya, els dos municipis de L’Horta més pròxims a la seua seu

L’Ajuntament de Paiporta continua rebent mostres d’ajuda i solidaritat de la ciutadania i empreses de la comarca davant la crisi sanitària generada pel coronavirus Covid-19. En aquesta ocasió, l’empresa de subministraments i impressió Jesvy ha facilitat aquesta setmana a Protecció Civil de Paiporta un total de 2.000 màscares higièniques perquè les distribuïsca entre aquells sectors de la població i personal laboral que ho necessite.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha sigut l’encarregada de gestionar l’enviament i recepció d’aquestes màscares. “Tot el món s’està bolcant des del primer dia i és una satisfacció veure que també les nostres empreses col·laboren i mostren el seu gran compromís amb la societat valenciana”, ha afirmat la regidora de Participació, Esther Torrijos.

L’empresa Jesvy està situada en el Polígon Industrial de l’Alqueria de Moret i està especialitzada en impressió, retolació i serigrafia. La donació a Paiporta se suma a la d’altres 2.000 màscares realitzades a l’Ajuntament de Picanya, municipi també pròxim a la seu de l’empresa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.