EMT València augmenta un 44% els servicis amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Les línies 9, 10, 18, 31 i 99 milloren notablement les freqüències a partir del divendres, 28 d’octubre

El dimecres, dia 1, una línia especial entre la plaça de l’Ajuntament i el cementeri municipal rodarà amb freqüències de pas de 9 minuts

Les línies 9, Estació del Nord – La Torre, i 10 Benimaclet – Sant Marcel·lí, són les més reforçades

L’Empresa Municipal de Transports augmenta la dotació d’autobusos que presten servici cap als cementeris. Entre els dies 28 d’octubre i l’1 de novembre, festivitat de Tots Sants. Les línies que enllacen la ciutat amb el cementeri municipal es reforcen un 44% i milloren considerablement les seues freqüències de pas.

Des d’este divendres, i fins dimecres que ve, ja augmenten els servicis en les línies 9, 10, 18 i 99, fins a deixar les freqüències en una mitjana de 8 minuts, excepte en la línia 18, que en festiu registra freqüències més llargues per ser eminentment universitària. La línia 99 cobrirà els desplaçaments tant al cementeri municipal del Bulevard Sud com al de Campanar.

Les línies 9, Estació del Nord – La Torre, i 10 Benimaclet – Sant Marcel·lí, són les més reforçades, i entre el dilluns i el dimecres rodaran amb freqüències de pas de 7 minuts. També la línia 31, amb destinació al cementeri del Cabanyal, es reforça els dies 31 i 1 per a millorar considerablement les freqüències. 

Servicis especials als cementeris municipals

A més, el dia 1, EMT València activa dos línies especials amb destinació als cementeris municipals del Bulevard Sud i de la V-30. Des de les 9 del matí del dimecres, i fins a les 6 de la vesprada, entra en funcionament la línia Especial Cementeri Municipal. Amb una freqüència de pas de 9 minuts, partirà des del cèntric carrer del Periodista Azzati, parant als carrers Xàtiva i Jesús, l’avinguda de Gaspar Aguilar i la plaça de Santo Domingo de Guzmán, on se situa el Cementeri Municipal de València. 

També es posa en marxa el dia 1 una llançadora especial que unirà el tanatori municipal amb el cementeri de la V-30. Amb una freqüència mitjana d’eixida de 10 minuts circularà entre les 10 del matí i les 5 de la vesprada. 

EMT València ha desplegat ja una intensa campanya informativa per a divulgar el conjunt de reforços i accions especials de cara a la festivitat de Tots Sants. En totes les marquesines i pals de les línies reforçades s’han inserit cartells amb totes les millores activades durant estos dies. També es destina personal d’informació al peu de les parades per a assistir als passatgers de la companyia. Tots els detalls del dispositiu d’EMT per la festivitat de Tots Sants seran àmpliament difosos en xarxes socials i en la pàgina web de la companyia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.