En marxa el nou programa l’Eliana et forma per a joves del municipi

L’objectiu és que els i les estudiants puguen realitzar pràctiques formatives durant un o dos mesos en diferents àrees municipals.

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa a través de l’àrea de Joventut el programa “l’Eliana et forma”.

Un programa municipal de pràctiques formatives destinat a joves del municipi que durant mitjana jornada desenvoluparan la seua activitat en diferents àrees municipals.

Les persones interessades podran triar entre els mesos de juliol o agost, els dos; o els mesos d’octubre i novembre.

El programa concedirà a un màxim de 32 pràctiques formatives la possibilitat de conéixer l’administració pública i desenvolupar tasques professionals en les àrees d’esports, medi ambient, cultura, gent gran, recursos humans, comunicació, biblioteca, TIC, participació, joventut i alcaldia.

Cadascuna de les pràctiques formatives està dotada amb un import de 500 euros bruts al mes. Els requisits necessaris per a poder optar a aquest programa són els d’estar empadronat en el municipi, tindre entre 18 i 30 anys (tots dos inclusivament) i haver realitzat un curs escolar complet i aprovat (tècnic Superior o Grau Universitari); entre altres qüestions.

Si t’interessa participar en el programa recorda que tens de temps fins al pròxim 10 de juny per a presentar la documentació requerida. Si necessites aclarir qualsevol dubte, te’ls resoldrem en elijove@leliana.es o telefonant al 962758030 extensió 163.

Pots conéixer les bases i els annexos de la convocatòria en l’enllaç següent bit.ly/baseslelianaetforma

Per a inscriure’s s’ha d’omplir el següent formulari: bit.ly/formularilelianaetforma

Amb aquesta iniciativa oferim la possibilitat que els joves de l’Eliana coneguen l’Ajuntament; descobrisquen tot el treball que es desenvolupa i puguen millorar les seues competències i habilitats professionals”, ha explicat el regidor de Joventut, Juan Espinosa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.