En marxa un nou caixer que facilita els tràmits a la ciutadania a l’Eliana

La regidoria de Modernització i Atenció Ciutadana activa una nova eina digital que facilita la interacció dels veïns i veïnes amb l’administració.

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa un nou caixer que facilita els tràmits a la ciutadania a l’Eliana.

Així, en l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania) situada a la plaça del País Valencià, 5; els elianers i elianeres que ho desitgen poden realitzar alguns tràmits de manera digital.

En aquesta primera fase, s’ha posat en marxa la possibilitat de realitzar els pagaments d’impostos i multes. L’horari en el qual es pot fer ús d’aquesta nova eina digital és de 08:00 a 15:00 hores de dilluns a divendres.

Es tracta d’una nova iniciativa de modernització i participació ciutadana que cerca millorar la relació entre els veïns i veïnes i l’administració pública. L’objectiu és continuar ampliant els tràmits disponibles. S’està treballant ja en la identificació mitjançant targeta ciutadana, possibilitar la descàrrega del padró i la possibilitat de realitzar autoliquidacions.

“Un compromís més posat en marxa i que s’arreplega en l’Agenda Urbana Local de la nostra localitat. Avancem cap a la modernització i la digitalització de l’administració pública per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’Eliana”. Ha explicat el regidor de l’àrea, Jorge Pérez Comeche.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.