En marxa una nova convocatòria a Catarroja per l’adjudicació dels horts urbans sostenibles 

L’Ajuntament de Catarroja ha obert el termini per a l’adjudicació d’aquestes parcel·les destinades al cultiu ecològic amb una finalitat social, integradora, educativa, d’entreteniment, ambiental i participativa.

Ja està oberta la convocatòria per a la sol·licitud de les 20 parcel·les destinades a cultiu ecològic que l’Ajuntament de Catarroja ofereix per a consum propi i que se situen entre el carrer Ronda Nord i Número 20

A través d’aquesta iniciativa, “des de l’Ajuntament de Catarroja s’aposta per fomentar la participació ciutadana i el desenvolupament sostenible, l’educació ambiental i la recuperació de l’agricultura tradicional i ecològica”, explica l’alcaldessa Lorena Silvent.

Les sol·licituds es presentaran a través del formulari de sol·licitud específica en seu electrònica o en l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) situada al Camí Reial, número 24 de Catarroja i en horari d’atenció al públic.

L’Ajuntament concedeix l’ús de les parcel·les per un període de dos anys amb prèvia sol·licitud de les persones interessades. Des de l’Ajuntament, a més es reserva un 25% dels horts a persones jubilades, entre altres grups socials.

En el cas que el nombre de sol·licituds supere al d’horts disponibles, l’adjudicació s’efectuarà per sorteig i el resultat del mateix es publicarà en el tauler d’anuncis i es notificarà als adjudicataris.

Cal assenyalar que durant el passat 2023 s’adequaren i milloraren les instal·lacions existents, amb la renovació de les tanques i la senyalística que identifiquen aquest espai amb el qual es busca contribuir a la sostenibilitat del municipi.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.