Enrique Montalvá  encapçala un operatiu de neteja per a les Falles d’Alzira

Amb l’esperat inici de les festes falleres , Enrique Montalvá España, segon tinent d’alcalde i regidor d’agricultura i Serveis per a la Ciutat a Alzira. Ha pres mesures significatives per assegurar-se que els carrers de la ciutat romanen nets i ordenats durant aquest període de celebració.

En un esforç coordinat, Montalvá ha desplegat un operatiu especial de neteja

En un esforç coordinat, Montalvá ha desplegat un operatiu especial de neteja. Que inclou un augment substancial en el nombre de contenidors de residus, la instal·lació de més vaters portàtils, l’increment de les recollides de basura i un reforç en el personal encarregat de mantenir les vies públiques netes.

A més d’això, Montalvá ha posat èmfasi en la importància de la conscienciació ambiental durant les Falles. En col·laboració amb la Regidoria de Festes, s’ha llançat una campanya per a la reducció dels residus, distribuint gots reutilitzables a totes les comissions falleres. Aquesta iniciativa té com a objectiu mitigar l’impacte ambiental i promoure pràctiques més sostenibles durant les celebracions.

No obstant això, enmig d’aquest esforç, Montalvá ha fet una crida important a la ciutadania d’Alzira. Conscient que la col·laboració de tots és fonamental per aconseguir l’objectiu de mantenir la ciutat neta. Ha instat els ciutadans a jugar el seu paper en aquesta tasca compartida.

Montalvá ha destacat la importància de mantenir la neteja i la salubritat dels espais públics durant les festes, garantint una experiència segura i agradable per a tots els ciutadans i visitants de Alzira. A través d’aquestes mesures, l’ajuntament demostra el seu compromís amb el benestar de la comunitat i el respecte pel medi ambient, esperant que les Falles del 2024 siguin un èxit per a tots.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.