”Ens hem trobat la desagradable sorpresa d’un calaix buit”

El regidor de Festes, Pau Roselló, retrau al seu antecessor haver-se gastat en algunes contractacions de setembre pràcticament la totalitat del pressupost disponible per a les festes de tot el 2015

El regidor de Festes, Pau Roselló, vol fer pública la seua desagradable sorpresa al trobar-se pràcticament sense pressupost per a acabar de tancar el programa de Festes de Setembre i tots els actes festius que hagen de realitzar-se al llarg de 2015. “He pogut llegir en algun mitjà de comunicació com l’anterior responsable de Festes, el regidor Dimas Vázquez, afirma que la majoria de les actuacions ja estan contractades per a facilitar el treball al regidor que li substituïra en el càrrec. La notícia diu que s’han contractat ja 10 actuacions, amb un pressupost de 118.198 euros; però el que no diu la notícia és que en realitat no han sigut 10 sinó 18 les actuacions contractades, i que el pressupost total que ja s’ha gastat el senyor Vázquez ascendix a 222.652 euros”, ha explicat Roselló qui deplora les mentides que ha utilitzat el seu antecessor i que li deixen pràcticament sense marge de maniobra per a contractar alguns actes molt importants per a la ciutadania “que el senyor Vázquez no tenia tancats i per als quals tan sols ha deixat 8.000 euros, com ara: la inauguració de la fira; la Nit Suecana; la sonorització del Piromusical; la Cavalcada de l’Arròs; la processó del Crist; la processó de la Mare de Déu de Sales; la paella gegant; el lloguer de taules i cadires, WC químics i grups electrògens, etc. per a la celebració dels actes; el Concurs de Xarangues; la il·luminació dels carrers i un llarg etc. Com pensava el senyor Vázquez que s’anaven a contractar tots estos actes amb 8.000 euros restants del pressupost?”. Per a Roselló, Vázquez hauria necessitat per a les Festes de Setembre de 2015 una xifra que superaria els 300.000 euros, la qual cosa suposaria el pressupost total de l’any destinat a esta Regidoria només per a estes festes, deixant sense pressupost l’inici de l’exercici faller i el Nadal, entre d’altres.

La nova Regidoria de Festes considera que estes xifres són un malbaratament dels diners públics, “ja que es poden realitzar unes festes de qualitat, en les que participe tot el poble i es divertisca, però utilitzant el sentit comú i la responsabilitat. És molt violent trobar-se el calaix buit mentres es ven una gestió impecable en els mitjans de comunicació”.  Des del nou equip de govern es vol traslladar al poble de Sueca “que s’actuarà amb transparència, promovent la participació ciutadana; sobretot considerant que vosaltres sou els i les que feu possibles estes Festes”. 

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.