Entrega dels premis del concurs de postals de Nadal a Paiporta

InterAMPA i l’Associació de Comerç de Paiporta entreguen els premis del concurs de postals de Nadal


Els quatre guardons consistien en un diploma i xecs per a realitzar compres en els comerços locals associats a Acopa

L’Ajuntament de Paiporta ha acollit l’entrega de premis del concurs de postals nadalenques impulsat per InterAMPA. Amb la col·laboració de l’Associació de Comerç de Paiporta (Acopa). En total, s’han repartit quatre premis, els corresponents a les tres categories (Infantil, Primària i Batxillerat) i la guanyadora absoluta.


Els guardons consistien en un diploma acreditatiu i xecs que es poden utilitzar en els comerços adherits a Acopa. Entitat que aglutina negocis de proximitat paiportins. Que, a través de col·laboracions i iniciatives com aquesta, té l’objectiu d’enfortir el teixit comercial i empresarial de la localitat.


La regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, ha assistit a l’entrega de premis. Celebrada al saló de plens de la casa consistorial, junt al president d’InterAMPA, Miguel Ángel Ortiz, i una representació d’Acopa.


Sandrós ha elogiat la iniciativa d’InterAMPA i Acopa: «Aquest tipus d’aliances són les que necessita el comerç local per a continuar creixent. Creant ocupació de qualitat i enriquint la vida a peu de carrer dels barris de Paiporta», ha explicat la regidora.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.