Entrega premis Falles 2022 Alfafar

La Falla El Sequer gana el primer premi en el monument gran i la Falla Parc Alcosa en l’infantil

El premi de Ninot Indultat ha sigut per a la Falla La Fila en monument gran i per a la Falla Parc Alcosa en categoria infantil.

Els premis d’Enginy i Gracia han sigut per a la Falla El Sequer en monument gran i la Falla L’Amistat en categoria infantil.

Alfafar ha celebrat la cerimònia de lliurament de premis de les Falles 2022, on s’han congregat les set agrupacions del municipi per a conéixer el veredicte final del jurat.

En una vesprada plena d’emoció i nervis, ha sigut la Falla El Sequer d’Alfafar la que ha aconseguit emportar-se el primer premi en el monument gran. La falla que té com a lema “Naturalia”, és obra de l’artista faller, Sergio Lis.

En la categoria infantil, enguany, el monument premiat ha sigut el de la Falla Parc Alcosa amb el lema “T’apuntes a descobrir?” de l’artista Juanjo Salom Díaz.

Quant als premis d’Enginy i Gracia els guanyadors han sigut: la Falla L’Amistat en categoria infantil i la Falla El Sequer en monument gran. A més, la Falla La Fila s’ha alçat com a guanyadora en la categoria de Millor Llibret.

Els premis de la crítica s’han atorgat en el monument gran a la Falla El Sequer i en l’infantil a la Falla Pensat i Fet.

El premi de Ninot Indultat ha sigut en la categoria de monument gran per a la Falla La Fila. En la categoria de monument infantil, la Falla Parc Alcosa s’ha alçat amb la victòria.

A més, aquest ha sigut el primer any en què s’ha fet lliurament dels Premis Falles per la Igualtat. Tant en el monument gran com en la categoria infantil, el guardó ha sigut per a la Falla El Sequer.

Després de l’emocionant vesprada de premis, les set comissions falleres han seguit amb els actes programats.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia