Es preveu que en 6 dies es vacune a 116.032 persones en 23 municipis distribuïts per tota la Comunitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que tot està preparat per a començar aquest dilluns vacunació del professorat i de la resta de personal que treballa en els centres educatius de la Comunitat Valenciana. 

El cap del Consell, acompanyat del conseller d’Educació Cultura i Esport, Vicent Marzà, i de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha visitat l’hospital auxiliar de la Fe de València, un dels espais en els quals es desenvoluparà la campanya d’immunització de la comunitat educativa.

Es preveu que en 6 dies es vacune a 116.032 persones en 23 municipis distribuïts per tot el territori.

El president de la Generalitat ha realitzat també un balanç del procés de vacunació, i ha subratllat en aquest sentit que una de cada tres dosi s’ha administrat entre aquesta setmana i la passada. 

En aquestes dues setmanes també ha augmentat en més del 40% el nombre de persones ja vacunades, és a dir, amb la pauta completa. 

Per grups d’edat, la majoria de les dosis les han rebudes els majors de 80 anys: 150.273. Per darrere, estan les persones d’entre 45 i 65 anys, fonamentalment personal sanitari i treballadors i treballadores essencials: 148.229. 

El tercer grup d’edat amb més persones vacunades és el de la franja d’edat situada entre 30 i 44 anys: 105.823.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.