Este diumenge tornen les vesprades a la fresca amb música en directe a Torrent

El diumenge 7 de juliol tindrà lloc la primera cita, a les 20.30 hores, en la Plaça Corts Valencianes, de la mà de la UMT

Este diumenge 7 de juliol tornen les vesprades “a la fresca” a Torrent amb música en directe. La primera cita de “Música a la fresca” tindrà lloc a les 20.30 hores. En l’Avinguda al Vedat, a l’altura de Moralets, en la Plaça Corts Valencianes.

La Unió Musical de Torrent serà l’encarregada d’amenitzar la vesprada, a l’aire lliure, per a tot aquell que vulga acostar-se.

La següent cita serà el diumenge 14 de juliol a les 20.30 hores. En la Plaça Fra Antonio Panes, en esta ocasió, a càrrec del Cercle Catòlic de Torrent.

Així mateix, el diumenge 21 de juliol no hi haurà “Música a la Fresca”. Però la cita amb les bandes locals serà a “Torrent a Dos Bandes” de la mà de les bandes simfòniques de la UMT i el CCTT.

La regidor de Festes, María Fernández, ha destacat que “Música a la Fresca és una cita familiar i cultural que acosta la música als veïns i veïnes de Torrent. En un ambient agradable i distés”. En este sentit, ha animat a tots els torrentinos i torrentinas a gaudir d’estes vesprades de música en directe.


Fernández també ha volgut ressaltar que enguany, les vesprades de “Música a la Fresca” tindran lloc a les 20.30 hores, “l’objectiu és evitar les hores més molestes del sol, perquè totes les persones puguen gaudir, i els músics puguen tocar amb major comoditat”.

Cal destacar que, en el marc del segell “A LA LLUNA DE TORRENT”, recentment presentat pel consistori, “Música a la Fresca” s’estendrà al llarg de tot l’any, posant en valor les bandes simfòniques locals en altres activitats al llarg de tot l’any, i fent arribar la música a tots els barris.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.