Exhibicions de grafits, jocs i música en directe a l’Eurofestival d’Alaquàs

Aquesta iniciativa forma part de la campanya Time to Move posada en marxa per la xarxa Eurodesk per a donar a conéixer les alternatives que ofereix Europa per a la joventut

Alaquàs està treballant durant aquest mes d’octubre la campanya Time to Move posada en marxa per la xarxa d’informació juvenil internacional Eurodesk per tal de promocionar i donar visibilitat als programes de mobilitat internacional per a la formació i la participació que Europa ofereix a la joventut.

Una de les activitats centrals va tindre lloc el passat dissabte 22 d’octubre amb la celebració del Eurofestival 2022, un event que va comptar amb la presència de l’Alcade d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Joventut, Javi Antúnez i en el qual hi va haver exhibicions de grafits, jocs d’habilitat i agilitat relacionats amb temes europeus i música en directe. A més, va comptar amb l’actuació del beatbox i campió d’Espanya Fredy Beats, concursant del programa televisiu Got Talent i finalista del progama Tú sí que Vales.

Les activitats continuaran al llarg d’aquesta setmana als patis dels instituts de secundària d’Alaquàs amb una dinàmica que simularà el programa Pasapalabra i que estarà coordinada per les dues voluntàries italianes que es troben a l’Ajuntament d’Alaquàs arran del seu agermanament amb el Comune di Cremona.

Alaquàs forma part de la la xarxa Eurodesk des de l’any 2006 i compta amb una oficina pròpia ubicada al centre juvenil del Passatge. Des d’aleshores, el departament de Joventut de l’Alaquàs es troba treballant per tal d’impulsar projectes perquè la joventut puga internacionalitzar-se tenint una visió crítica, innovadora i sobretot igualitària.

Comenta la notícia