Èxit en el Festival Ventall Rock Legends d’Aldaia

Amb la venda d’entrades, solidària, Acypsa recull 1.900 euros en un esdeveniment que va celebrar els 20 anys del Ventall Rock

El Festival Ventall Rock Legends d’Aldaia va ressorgir el passat cap de setmana per a celebrar el seu 20 Aniversari enfocant-se en els grups locals. Que van formar part de les primeres edicions del festival a Aldaia. L’edició va tindre com a objectiu reunir estos grups que van començar fa dècades amb el Ventall Rock, oferint-los un concert de comiat.

I és que Aldaia comptava amb molt de moviment alternatiu i un col·lectiu anomenat Ventall Rock al principi dels anys 2000. Que acollia bandes de rock de la zona. El dissabte es va posar fi a tota una generació de grups que van començar en 2003-2004, i que han decidit reunir-se de nou amb el seu públic.

El festival va obrir les seues portes a les 17.30h, amb activitats infantils, i els concerts van arrancar a les 19:30h. Van participar en l’esdeveniment els grups de rock Alazecho/Abandó Manifest, Findesed, Po-Rock, Voltor, Aldarull, Varrio Sesamo i Sindikatofumeta. Així, el Ventall Rock va aconseguir reunir novament estos grups, transportant-los dècades arrere per a reviure aquells temps i acomiadar-se, de la millor manera, sobre l’escenari.

Entrada solidària

En l’organització, amb la contribució de l’ajuntament, destaca la col·laboració solidària de tots els i les assistents, els qui van aportar a l’entrada un mínim d’1 euro dirigit íntegrament a l’associació ACYPSA. 

La polsera del festival, a mode d’accés, va permetre gaudir dels grups de rock d’Aldaia, a més de realitzar l’acció solidària que ha recaptat 1.900 euros. Des d’Acypsa remarquen el seu agraïment a l’ajuntament per l’organització i als grups de ‘Ventall Rock’ per la iniciativa.

L’associació històrica Acypsa d’Aldaia, amb més de 45 anys d’existència. Es dedica a la diversitat funcional i fa un admirable treball amb els xiquets, xiquetes i usuaris. La combinació de música, diversió i solidaritat generada pel rock va fer que esta trobada fora tot un èxit, al Nou Espai Encreullades.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.