Exposició itinerant “No em toques el Whatsapp” arriba a Alzira per a conscienciar sobre la violència de gènere!

L’exposició “No em toques el Whatsapp”, impulsada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a sensibilitzar i conscienciar a les persones joves

Sobre la importància de detectar i denunciar qualsevol tipus de violència contra les dones, està fent la seua parada a la casa de la cultura d’Alzira.

L’exposició, que ha recorregut ja diversos municipis de la Comunitat Valenciana. Oferix dinàmiques lúdiques i atractives basades en fotografies i vídeos del concurs “No em toques el WhatsApp”.

El seu objectiu és oferir informació essencial sobre la violència de gènere i promoure la prevenció d’actituds violentes entre la joventut. Esta iniciativa cobra especial rellevància en un context on la violència de gènere i els riscos associats en l’entorn digital són una preocupació creixent.

Un estudi de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere destaca la presència de les TIC com a espais on pot donar-se esta violència. Així com conductes de risc en la població adolescent.

No perdes l’oportunitat de visitar esta exposició i ser part del canvi! Que estarà disponible per a visitar fins al 26 d’abril. Uneix-te a la lluita contra la violència de gènere i sé part de la generació que impulsa un futur més segur i equitatiu per a tots. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.