FC.Barcelona, campió de l’III Torneig Ciutat de Torrent

L’equip català es va imposar al Stella Azurra per 73-44 en la final, tancant així un campionat júnior d’altíssim nivell baloncestístico a la ciutat de Torrent

L’III Torneig Ciutat de Torrent Memorial Pascual Chulià, oranizado pel Nou Bàsquet de Torrent i en col·laboració amb el Ajuntament de Torrent, ha finalitzat aquest diumenge amb la victòria del FC.Barcelona enfront del Stella Azurra.

La fase de grups del campionat va començar dijous passat, en la qual es van disputar partits fins al matí del dissabte. Ja a la vesprada del dissabte van començar les semifinals del torneig, en les quals es van creuar el millor equip del grup “A” (Basket BRNO) contra el segon millor classificat del grup “B” (Stella Azurra) i el millor equip del grup “B” (FC.Barcelona) contra el segon millor classificat del grup “A” (Joventut de Badalona).


En aquestes semifinals, van sorgir vencedors el Stella Azurra i l’FC.Barcelona, els qui van disputar la final del diumenge. Per part seua, el Basket BRNO i el Joventut de Badalona, van disputar el partit pel 3r i 4t lloc, en el qual el Joventut de Badalona aconseguisc la victòria per 78-73.


En la final del diumenge, l’FC.Barcelona va demostrar el gran potencial que havia donat en el torneig en véncer per un contundent 73-44 a l’equip italià. Després de la finalització del partit, es va procedir al lliurament dels premis; Millor Quintet del Torneig: Jakub Necas (Basket BRNO), Ruben d’Oliveira (Joventut de Badalona), James Ugochukwu (FC.Barcelona), Conrad Martinez (Joventut de Badalona) , Matteo Visintin (Stella Azurra) i MVP del campionat: David Gomez (Coosur Betis)

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.