Finalitza el període extraordinari de cremes agrícoles per a les varietats tardanes de cítrics a Alzira

El 30 de juny serà l’últim dia en el que es podran realitzar a Alzira les cremes agrícoles autoritzades

De l’1 de juliol fins al 30 de setembre, es prohibeixen totes les cremes agrícoles en els camps que es troben a menys de 500 metres del sòl forestal 

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura  i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira informa que el 30 de juny serà l’últim dia hàbil del període de cremes extraordinari que permet gestionar sols, les restes de poda- agrícola de les varietats tardanes de cítrics.

Es recorda que fins a la finalització d’este període, les cremes agrícoles que es realitzen a menys de 500 metres del sòl forestal, únicament es podran realitzar amb l’autorització de crema municipal i de dilluns a divendres, excepte festius, des de l’eixida del sol fins a les 11 del matí, moment a partir del qual la foguera haurà d’estar completament apagada. 

Encara que s’haja obtingut autorització de crema, els dies hàbils en els que l’alerta per incendi forestal siga 2 o 3, que corresponen a risc alt i extrem respectivament, no es podrà cremar. El nivell d’alerta es podrà consultar a la web www.112cv.gva.es o a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira.

De l’1 de juliol al 30 de setembre, ambdós inclosos queden totalment prohibides les cremes agrícoles en tot l’àmbit d’afecció del Pla Local de Cremes Agrícoles d’Alzira (camps a menys de 500 metres de sòl forestal).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.