Finalitza el taller de memòria per a majors de Massamagrell

L’Ajuntament de Massamagrell ha clausurat aquest matí el taller de memòria per a majors amb el lliurament de diplomes per part de l’alcalde i la regidora de Benestar Social, Paco Gómez i Nina Sepúlveda.

En aquests huit mesos de docència, que van donar inici a l’octubre de 2021, l’alumnat ha practicat diferents exercicis d’estimulació cognitiva de la mà d’una terapeuta ocupacional i una psicòloga, encarregades d’impartir les sessions tant en el Barri de la Magdalena com a Massamagrell.

Segons Gómez, en aquest taller “es realitzen activitats que afavoreixen l’exercici mental mitjançant el treball amb les paraules, l’estimulació visual i tasques que simulen activitats quotidianes”.

Sepúlveda explica que “un dels objectius d’aquest taller és retardar l’aparició de la deterioració intel·lectual de la persona major, per això es realitzen activitats que els ajuden a potenciar i entrenar la memòria”.

Aquesta edició ha comptat amb al voltant de 70 persones inscrites, que s’han dividit en tres grups de treball diferents i han rebut la formació de forma totalment gratuïta.

Comenta la notícia