Finalitzades les obres de millora del parc de Les Formiguetes de Bonrepòs i Mirambell

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell va començar en l’últim quadrimestre del passat any el seu Pla de Millora de Parcs i Jardins, amb el qual s’està duent a terme la renovació i millora de tots els parcs del municipi i l’execució del qual quedarà completada aquest mateix any. 

L’últim parc sobre el qual s’ha actuat ha sigut el de Les Formiguetes, enfront de l’ajuntament, en el qual s’ha substituït el sòl de cautxú i s’han restaurat els jocs infantils i substituït els ancoratges. 

A més, s’han pintat els camins d’accés i tota la tanca perimetral, i està previst que s’incorpore pedra blanca nova.

Aquesta actuació és la segona en el que va d’any, ja que recentment també s’ha actuat al parc de la Plaça Sant Ferran, a Mirambell, on s’ha instal·lat un conjunt de torre i tobogan, jocs infantils nous i un nou paviment de seguretat de cautxú.

Amb aquests dos treballs, que han sigut realitzats per l’empresa TopGarden Design, SL., s’han renovat ja 155 metres quadrats de zones de jocs del municipi.

A més, la Junta de Govern ja ha aprovat la renovació de la xicoteta zona de jocs del carrer Bulevard de la Generalitat, on se substituiran 25 m² de sòl de cautxú per nova lloseta de cautxú i també els dos jocs infantils existents. Aquesta intervenció s’ha adjudicat a l’empresa AVP Global Services.

En total, aquestes tres intervencions han suposat una inversió de 25.000 euros per a l’Ajuntament. 

L’alcaldessa, Raquel Ramiro, ha explicat que el Consistori “està fent realitat el pla de parcs 

invertint a millorar espais públics fonamentals per a la vida del poble”. 

“Per això, continuarem treballant i executant millores en el manteniment dels nostres parcs per a garantir una major seguretat de tots els xiquets i xiquetes que els usen diàriament”, ha conclòs.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia