Finalitzen les activitats esportives del ‘Estiu Jove’ de Rafelbunyol

Paddle surf, barranquisme i ioga han sigut algunes de les activitats realitzades aquest mes de juliol dins de la programació

Amb l’objectiu de donar alternatives d’oci actiu i saludable per a la joventut de Rafelbunyol en l’època estival, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Rafelbunyol va posar en marxa el projecte ‘Estiu Jove’, comprenent una gran varietat d’activitats de diferent tipus, entre la quals no podien faltar les activitats esportives.

Tenint en compte les necessitats i preferències de la joventut de la localitat, el Espai Jove va programar diferents activitats de multiaventura com el paddle surf i la iniciació al descens per barranc, a més d’altres d’altres alternatives com el ioga.

Totes elles s’han realitzat al llarg d’aquest mes de juliol de forma totalment gratuïta per a les 15 persones participants, ja que han sigut finançades per l’Ajuntament de Rafelbunyol. Una iniciativa pionera que per a l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, “ha tingut un gran acolliment entre la població jove. Agraïm la seua participació i gaudi en cada activitat. Continuarem oferint activitats com aquestes”.

Per a Rosa Astor, regidora de Joventut, “amb aquesta programació s’ha volgut anar més enllà i arribar a un públic més ampli, de major edat, amb activitats per a tots els gustos i interessos”.

Les activitats de ‘Estiu Jove’ continuaran el mes d’agost amb els assajos dels playbacks, entrenaments de jocs de taula i diferents tallers.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.