Finalitzen les festes del Barri de la Magdalena de Massamagrell

La processó en honor a la patrona, la Verge del Rosari, va posar aquest dilluns el punt final a les festes que es van iniciar el passat 10 d’agost

El Barri de la Magdalena de Massamagrell va acomiadar les seues festes aquest dilluns 15 d’agost amb la festivitat de la Verge del Rosari. El castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Zarzoso va posar el fermall d’or a una jornada festiva en la qual les festeres van ser recollides per la banda de música per a fer una ofrena, missa solemne i processó en honor a la seua patrona.

Les festes van arrancar dimecres passat 10 d’agost amb el llançament del chupinazo. Al llarg d’aquesta setmana, el barri de la Magdalena ha lluït les seues millors gales gràcies als decorats aportats pels veïns i veïnes que han participat en el concurs de decoració. L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha agraït la dedicació de la comissió de festes del Barri de la Magdalena “per elaborar un programa de festes amb el qual persones de totes les edats han pogut gaudir de les activitats festives, lúdiques i gastronòmiques”.

Després de dos anys sense poder realitzar les tradicionals festes a causa de la crisi sanitària, la població del barri de la Magdalena ha tornat a participar de les diferents activitats i actes preparats per la Comissió de Festes del Barri de la Magdalena en col·laboració amb la Regidoria de Festes, des del tradicional sopar a la fresca a la cavalcada, passant pel concurs de truites de creïlla o el campionat de Truc.

“Les festes s’han desenvolupat amb normalitat, la gent ha participat activament i han pogut gaudir un any més d’aquestes festes que esperàvem amb més ganes i il·lusió que mai”, explica la regidora de Festes, Nina Sepúlveda.

Si bé l’onada de calor va obligar a suspendre la nit de les paelles i els tobogans inflables preparats per als més xicotets, totes dues activitats se celebraran dissabte que ve 27 d’agost.

Comenta la notícia