Finalitzen les obres de renovació de la xarxa d’aigua al carrer Rollet

L’Ajuntament de Carlet modernitza la infraestructura urbana i la xarxa d’aigua potable amb una inversió de més de 100.000 euros

L’Ajuntament de Carlet ha finalitzat les obres de renovació integral del carrer Rollet

L’Ajuntament de Carlet ha finalitzat les obres de renovació integral del carrer Rollet. Un projecte que ha permés modernitzar la infraestructura urbana substituint la xarxa d’aigua potable i transformant la vorera per a fer-la més accessible per als vianants. 

Estes millores han suposat una inversió de més de 100.000 euros per a l’Ajuntament de Carlet. Incloent les despeses del sistema d’aigua potable i les d’adequació de la via, que ha afectat tant la vorera com la calçada.

Les obres han consistit en la substitució de les antigues canonades de fibrocement per unes de PVC-O, a més de la instal·lació d’un hidrant contra incendis. Per a millorar la seguretat de la zona. També s’han canviat les connexions del servici d’aigua de cada habitatge i s’han connectat a la nova canonada, a fi d’assegurar un subministrament més eficient i segur.

A més de les millores en la xarxa d’aigua, l’actuació ha permés ampliar les voreres i instal·lar rampes per a facilitar el pas de les persones, especialment aquelles amb mobilitat reduïda. Per a millorar el paisatge urbà i proporcionar més zones d’ombra, s’han plantat freixes al llarg del carrer.

Una altra millora significativa ha sigut l’optimització del drenatge superficial de les aigües. Amb la instal·lació de nous embornals que ajudaran a evitar acumulacions d’aigua i possibles inundacions.

“Amb les obres del carrer Rollet no només hem millorat la infraestructura bàsica, sinó que també hem fet un pas endavant cap a una ciutat més accessible i sostenible. Estem sensibilitzats amb la millora contínua del nostre municipi per a garantir una millor qualitat de vida per a la ciutadania” ha declarat Laura Sáez, alcaldessa de Carlet.

Amb la finalització d’estes obres, l’Ajuntament de Carlet demostra la seua aposta per la modernització i la millora dels servicis públics, tot amb la intenció de millorar el benestar dels veïns.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.