Fira d’Abril  al Centre Social Benàger d’Alaquàs

El Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alaquàs organitza la primera edició d’aquesta festa que va comptar amb l’actuació del quadre de ball de l’Associació OM Flamenco dirigit i coregrafiat per La Chusa

La cultura andalusa va ser la protagonista de la vesprada ahir 25 de maig al Centre Social Benàger d’Alaquàs. Més d’un centenar de persones van gaudir de la Fira d’Abril organitzada pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alaquàs.

La festa es va iniciar amb una degustació de tapes típiques andaluses. A continuació va tindre lloc l’actuació del quadre de balll de l’Associació OM Flamenco que va estar dirigit i coregrafiat per La Chusa, una veïna d’Alaquàs de reconegut prestigi en aquest àmbit a nivell internacional.

En l’acte van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Benestar Social, Elena Solís, la presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, Paquita Márquez i regidores i regidors de l’Ajuntament. El primer edil va agrair la presència de totes les persones així com “el compromís i responsabilitat mostrada al llarg d’aquests anys de pandèmia. Gràcies per continuar ací i pel treball que heu estat fent a través de l’Associació. El nostre objectiu és continuar programant més activitats per tal que aquest centre torne a estar ple de vida, perquè torneu a tindre activitats per a realitzar en les quals ens juntem, ens vejam i pugam compartir temps”.

La Regidora de Benestar Social va aprofitar l’acte per a presentar la programació que l’Ajuntament d’Alaquàs, a través del Departament de Benestar Social, ha posat en marxa per a totes les persones majors del Centre Social Benàger. De dilluns a divendres s’ofereixen diferents activitats com tallers d’introducció a la pintura, de manualitats, de gestió emocional, de jocs, d’horts urbans, de noves tecnologies i de cinema.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia