Foios celebra el II Festival de Folklore ‘Vila de Foios’

El festival retrà homenatge a Rosa Chirivella, la primera tabaletera de la Comunitat Valenciana

Foios es prepara per a celebrar, el pròxim dissabte, 22 d’octubre, el II Festival de Folklore ‘Vila de Foios’, un acte organitzat pel Grup de Danses de la localitat i la Regidoria de Cultura que mostrarà els balls tradicionals que formen part de la identitat valenciana. Una segona edició que, a més, estarà marcada per l’homenatge que es rendirà a Rosa Chirivella, la primera tabaletera de la Comunitat Valenciana.

La programació arrancarà a les 17.30 hores amb un passacarrer que transcorrerà des de la plaça del Poble fins a l’Auditori del Parc Rei en Jaume, lloc on se celebrarà el Festival de Folklore a partir de les 18.00 hores.

El regidor de Cultura, Juanjo Civera, ha animat a tota la població a “formar part d’aquest esdeveniment que, en la seua primera edició, ja va tindre un gran acolliment”. Així mateix, ha agraït la labor que exerceix el Grup de Danses de Foios “ja que no només és una entitat dinamitzadora del nostre poble, sinó que contribueix a mantenir vives les nostres tradicions”.

Comenta la notícia