Foios celebra la tornada a l’escola amb dos passacarrers a ritme de tabal i dolçaina

Serà el pròxim dilluns, 11 de setembre, quan l’alumnat dels CEIP Mare de Déu del Patrocini i Rei En Jaume participen en aquesta festa de benvinguda

Un any més, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Foios ha organitzat la ja tradicional festa de benvinguda al nou curs escolar. Que sempre compta amb una bona acceptació per part del veïnat

Una tornada a l’escola a ritme de tabal i dolçaina en la qual participaran l’alumnat, professorat i famílies dels CEIP Mare de Déu del Patrocini i Rei En Jaume. Serà el pròxim dilluns, 11 de setembre, quan el parc de l’Albereda i el parc de la Jutera de Foios s’inunden de celebració.

De la mà de l’associació Música Tradicional Pepe Palau de Foios. Els passacarrers començaran a les 8.40 hores des del parc de l’Albereda per a l’alumnat del CEIP Mare de Déu del Patrocini. Des del parc de la Jutera per a l’alumnat del CEIP Rei En Jaume.

El regidor d’Educació, Juanjo Civera, ha animat a totes les famílies a “participar en aquesta festa de benvinguda al nou curs escolar”. Ha agraït “la implicació tant del personal docent de tots dos centres educatius, com de les AMPA”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.